Wie zijn wij

Hallo, wij zijn Joop en Tonny Temmink uit Haaksbergen. Sinds we allebei met pensioen zijn, touren we vaker met onze camper. Vandaar de naam TEM(mink) ON TOUR. Haaksbergen ligt in Twente, en daar wonen we vanaf 1981 naar volle tevredenheid. Ondanks dat we niet in Twente geboren zijn, voelen we ons toch wel een beetje Tukkers.

Kamperen doen we al samen vanaf dat we elkaar leerden kennen in 1976. Eerst tent, daarna vouwwagen, caravan, en nu een camper. Eerst met ons tweeën, toen met onze kinderen, en nu weer met ons tweeën.

In 2019 gaven we ons op bij ACSI-Freelife en werden we uitverkoren als testteam van een splinternieuwe camper. In september maakten we hiermee een reis langs Nederlandse en Duitse Hanzesteden. Deze ervaring maakte ons beiden zó enthousiast, dat we in december zelf de caravan hebben ingeruild voor een jong gebruikte camper.

Onze camper is een Knaus, van het type Van Ti Plus 650 Meg, uit midden 2018. Onze eerste trip was een Rondje Nederland van 5 dagen. We leerden de camper een beetje kennen. Ondanks dat in 2020 het coronavirus toesloeg, konden we er toch met de camper op uit. Op advies van de ACSI-Freelife zijn we gaan vloggen. De eerste filmpjes werden door ACSI-Freelife gepubliceerd en daarna publiceerden we onze filmpjes ook op ons eigen YouTube kanaal.