Win 2 vrijkaarten voor de Camperbeurs in Hardenberg

Helaas is deze prijsvraag verlopen per 1 augustus 2022

Tijdens dit driedaagse evenement in Hardenberg kun je meer dan 80 exposanten bezoeken met een divers aanbod in campers, van nieuw tot gebruikt en van groot tot klein. Alle grote merken zijn aanwezig tijdens Camperbeurs. Daarnaast zijn er vele exposanten met onmisbare accessoires voor de camper of campervakantie en zullen er vele interessante sprekers hun kennis en tips & tricks delen!

Wat is de vraag

In augustus en september van het jaar 2021 maakten we een reis met onze camper richting Spanje en Portugal. De vraag luidt:

Hoeveel kilometer hebben we in totaal gereden tijdens deze reis.

Dus van Haaksbergen (14 augustus 2021),  tot aan Haaksbergen (30 september 2021).

Hoe kom ik zo dicht mogelijk bij het juiste antwoord

Bij de start en bij het einde van de reis hebben we de kilometerstand van de camper genoteerd. Het verschil tussen deze twee standen is natuurlijk het juiste aantal gereden kilometers.

Er zijn verschillende manieren om dit juiste antwoord zo goed mogelijk te benaderen.

  1. Op ons YouTube kanaal staat een Playlist met de naam “2021 – Rondreis Spanje Portugal”, met daarin de vlogs die deze reis beschrijven. De routes van alle etappes die we hebben gemaakt worden daarin vermeld. Ook wordt er bijna altijd in vermeld hoeveel km we tijdens die etappe hebben gereden.
  2. Op onze website www.temontour.nl, onder het tabblad “Routes”, klik je op “2021 – Rondreis Spanje Portugal”. Hier zie je een kaart van Google Maps, met daarop onze werkelijk gereden route, dus incl. een eventueel bezoekje aan een supermarkt. Via dit kaartje, en een beetje rekenen, kom je een heel eind.
  3. Je kunt natuurlijk ook gewoon een schatting doen.

Klik op de knoppen hieronder om naar de YouTube playlist te gaan of naar www.temontour.nl

Regelement
  • De winnaar wordt per e-mail benaderd.
  • Iedereen mag slechts eenmaal een antwoord insturen.
  • indien er meerdere winnaars zijn dan wordt er geloot.
  • De prijs wordt per e-mail opgestuurd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.